21 January 2012

Change #1

Je na čase Vám trochu poodhalit jak na tom s jsem. Prostřednictvím tohoto blogu hubnu tak měsíc. Ale zdravou cestou se snažím jít tak od listopadu (?). O hubnutí nemluvě, začátek před pěti lety. Nechápu, jak jsem mohla dojít do téhle fáze, fuck!!
Včera jsem vyhrabala fotky z listopadu. Ze 'začátku' mého snažení. A nemohla jsem věřit svým očím, fakt jsem takhle vypadala? Dneska ráno jsem udělala fotky aktuální (omlouvám se za kvalitu). Velký rozdíl to není, ale změna tam už je. Za což jsem strašně ráda. Mám toho před sebou ještě hodně, ale dám do toho všechno a zvládnu to! :)
Co se týče váhy, mám dole tak 5-6 kg. Asi si říkáte, že to není velké číslo, ale já moc váhu neřeším, spíš mě zajímají centimetry. Dolů jsem dala ± 7 cm přes břicho (můj největší problém), to už je pro mě hezčí číslo :)


I can do this!

10 comments:

  1. Krásný pokrok :) Jde vidět zúžený pas a menší bříško. Jen tak dál.
    Váhu neřeš, já zhubla "jen" necelých 6 kg, ale s postavou jsem nesrovnatelně spokojenější než dřív.
    Tak se drž! :)

    ReplyDelete
  2. fakt moc hezkej pokrok, na to že to jsou teprve dva měsíce, na to máš krásný čísla :)
    Já dala za nějaký 4 měsíce dolů cca 12 cm přes pas :)
    A máš pravdu, váha je jen číslo :)

    ReplyDelete
  3. Jsi šikovná, jen tak dál, na té druhé fotce je super rozdíl :)) 7 cenťáků je docela pecka :)) Přemýšlím, že se na konci každého měsíce budu fotit a pak to porovnám :))

    ReplyDelete
  4. Já si právě naopak myslím, že váha zítra ukáže přes 65 a to bude teprve moje smrt :D Muffiny jsem si samozřejmě nemohla nechat ujít a tak jsem si dva dala, dala jsem dovnitř velikou lžíci nutelly takže jako báseň :P

    ReplyDelete
  5. Hezký pokrok :) Já mám za sebou taky nějakých 6 kilo a rodíl mi to příjde velký :)

    ReplyDelete
  6. změna je rozhodně vidět. je dobře, že jdeš zdravou cestou, koukala jsem i na tvoje jiný články. nechceš spřátelit? :)

    ReplyDelete
  7. btw máš vážně skvělý jídelníčky.:) vaříš si sama?

    ReplyDelete
  8. OU to je fakt pěknej rozdíl...

    ReplyDelete
  9. změna je vidět, na fotce z boku a na té zepředu je to vidět na nohách :) každý pokrok je super, až se každý takový dohromady nasčítá, bude to super :)
    držím palce :)

    ReplyDelete
  10. To je uspěch, vždy jde o to začít a pak už jen vytrvat. :D :D

    ReplyDelete