28 February 2012

Cvičení na míči# břicho

Výchozí postavení je leh na míči. Zvedneme obě nohy do roviny s podložkou, opřeme se o ruce a pomalu jdeme po rukou vpřed až se koleny dostaneme na míč. Kolena s míčem přitahujeme k břichu, přičemž se sbalíme do klubíčka, výdrž a zpět do výchozí pozice. 

4 comments:

  1. to občas doma cvičím, keď máš pri tom cviku stiahnuté (napnuté) brucho tak je to účinnejšie, aspoň ja som viac cítila svaly :)...ináč fitlopta je môj každodenný pomocník hlavne na brušáky,akurát si musíš nájsť pre seba správnu veľkosť lopty :)

    ReplyDelete
  2. Tohle je dobrý cvik, taky už jsem ho párkrát dělala :) A ve výchozí pozici přidala ještě klik - pak je to teprv makačka :D

    ReplyDelete
  3. tojo to máš pravdu, ale štve mě to, já mám bobky ze samotnýho lítání a oni mi to musely takhle zkomplikovat, úplně jsem z toho naštvaná! V londýně ne, 15 minun busem od Guildfordu :))) Škoda že nemám doma míč, jako ono to vypadá jednoduše ale je to docela makačka viď :))

    ReplyDelete
  4. To jo to je fakt, pokud budu chtít chodit do školy tak budu jezdit busem takže to je jedno. Jde o to abych na ten bus dokázala nasednout, koupit si jízdenku, ani nevím jestli je to jako u nás u řidiče nebo kde se kupuje, no a pak nebudu vědět kde vystoupit, snad tam budou zastávky říkat, no každopádně zítra mi slečna z SA pošle bližší informace a bude to OK, ale jinak s SA nejsem moc spokojená :///

    ReplyDelete