24 August 2012

I'm sorry, I'm loser!


Ahooj, jak pak se máte? :)
Ty jo, už jenom týden a je konec prázdnin. Neskutečně to uteklo, nemyslíte? Začátek byl pro mě neskutečná nuda, teď mám pocit, že jsem nic nestihla udělat a potřebovala bych ještě minimálně měsíc. No jo, nedá se svítit..
Za týden i mamky svatba, stále se nevejdu do kalhot. Už jsou volnější, ale chce to ještě něco shodit.
Ve středu jsem dělala autoškolu, neúspěšně. Neudělala jsem jízdy. Ráda bych to svedla na komisaře, chytla jsem nepřísnějšího ve městě, ale vím o chybě, kterou jsem udělala. Nejhorší je, že všechny křižovatky ve městě znám, nikdy jsem na nich chybu neudělala, až ve středu – v tu nejméně vhodnou dobu. Na konci mi řekl, že by mi to klidně dal, že bych to bral jako malou chybu, kdybych se dřív a lépe rozhlížela na železničním přejezdu - dpč. Takže druhý pokud pravděpodobně třetího září. Jsem ze sebe neskutečně zklamaná!!
Na víkend jedu na chatu, nemůžu být sama doma, pořád si musím v hlavně přehrávat, co jsem měla udělat, aby to dopadlo dobře..
Mějte se krásně a užijte si víkend!

2 comments:

  1. Tak tenhle pocit zklamání ze sebe samé znám. Já taky neudělala autoškolu napoprvé. Jízdy sice jo, ale neudělala jsem testy a ty jsem uměla opravdu dobře, ale naostro se mi tam objevilo strašně moc otázek, které jsem viděla poprvé. Ale podruhé to už zvládneš :))

    ReplyDelete
  2. nebuď ze sebe zklamaná. spousta lidí napoprvé autoškolu neudělá. nejsi jediná na světě. vlastně málokdo to napoprvé zvládne. takže neviň sebe. každý začátečník dělá sem tam chyby. ale časem se z nich vyjezdíš a budeš řídit skvěle! :)

    ReplyDelete