29 December 2012

29.12.2012


Už je to rok, co jsem založila tento blog. Uteklo to jako voda, ani mi to nepřijde. Je fakt, že jsem toho moc neudělala. Za což se stydím, ale poslední týdny se mi daří, alespoň že  tak.. :)
Chci Vám moc poděkovat za návštěvnost, podporu ale i kritiku! Bez Vás by to nebylo no! Věřte, že nebýt Vás, další blog by byl v sekci minulost.. to Vy děláte tento blog tím čím je, články píšu pro Vás a moc mě těší, když se líbí. Moc si toho všeho vážím.
Děkuji moc!  
Snad další rok bude bude ještě úspěšnější a budu moci konečně psát o mém pokroku a cestě za štíhlou a zdravou postavou.. :)


Dnešní den jsem běhala po městě a sháněla něco na sebe. Nic, oblečení kopice, slevy taky, ale nic co by se mi líbilo.. Tak jsem si odnesla alespoň dvě knížky. Ty nejsou nikdy na škodu. Ale začíná se mi dobře plnit knihovna, jenom za Vánoce mám navíc 8 knížek.. kdyby mě tak bavila číst povinná četba do školy, to by bylo užitečnější.. :D
Napsala jsem si další maturitní otázky z potravin. Zjistila jsem, že jsem asi celý prvák a druhách chyběla, vůbec nevím, kdo do toho sešity psal, já ne.. to jsme taky brali?? 
Odpoledne jsem si pořádně zacvičila, téměř po týdnu. Ano, chybělo mi to. Mám pocit, že po těch letech hledání ideálního sportu jsem našla něco, co mě baví déle než půl roku. Snad u toho i zůstanu :) Také jsem odpoledne zveřejnila nový cvičební plán na leden
Jaký byl Váš den?

Po týdnu také zveřejňuji jídelníček, ještě to není dokonalé, mamka mě nebalila jídlem z chaty. Od zítra si budu zase vařit sama, tak to bude lepší.

Jídlo & pití:

8:00 - višňová Activia + Bebe mini (brusinkové)
10:00 - mandarinka
13:00 - miska hovězího guláše + sojový rohlík
15:45 - 3 kolečka ananasu + hrst křížal + 300 ml nápoje Shake 4 Fit&Slim (odměrka prášku + 100 ml mléka + 200 ml vody)
18:00 - rýže s hráškem a vejcem

- pití: 2 l vody, 250 ml kávy s mlékem + 500 ml zeleného čaje

Pohyb:

- 20 minut cardio
- 25 minut posilko 


Tohle je pro mě objev století! Ať žije zdravé pečení :)  

6 comments:

  1. myslím,že pokroky přijdou! už je támhle vidím, za řekou... :) hh, přeju plno dalších let společně s blogem a s námi!
    já běhala po krámech včera a taky nic.. knížky si nekupuju, nevešly by se mi a nemám místo na knihovnu :D takže si je jen půjčuju:)
    hovězí guláš sice není úplně zdravý,ale chutná mi :) s těstovinami - mňam! jídelníček není špatný:)
    a zdravému pečení zdar!

    ReplyDelete
  2. Kdybych měla čas, tak bych si nejraději taky vařila sama.. :) ale nemám ho.. ale kdo chce, čas si najde, se říká.. :( a ted jsem v druháku, a moje sešity vypadaj.. :D hrůza, už bych si v tom měla udělat pořádek..

    ReplyDelete
  3. pokroky uvidíš co by nevidět:)
    jinak kdybych všechny knížky,co jsem za celý gympl přečetla byly ze seznamu...tak už jsem za vodou:) ale ono ne..je konec roku a mě toho ještě dost zbývá:D

    ReplyDelete
  4. Ten obrázek znám a je to bomba, ne všechno se přiznám využívám ale třeba trik s avokádem nebo stévií je fakt skvělý :)

    ReplyDelete
  5. To jsme na tom podobně..po dobu blogování jsem toho dokázala opravdu málo..ale v poslední době se to moc lepší..a zdravé pečení taky miluju..nahrazuju a měním různé suroviny... je to zábavné..:)

    ReplyDelete
  6. Snad se i já dočkám svého "roku" :) :) ať se Ti moc daří!

    ReplyDelete