4 December 2012

4.12.2012

Ahoj holky moje, jak se máte? :)
Dnešek byl fajn den. Ve škole jsem o laborkách nakonec dělala něco jiného, stanovovala jsem amoniak ve vodě. To jsem měla hotové za hodinu a dvě hoďky jsem se dělala, že něco dělám :D Zbytek předmětů byl bez problémů, za což jsem vždycky ráda!
Dnes jsem přišla domů už za tmy, je to divný, člověk má pak pocit, že se můžeš jít umýt a rovnou spát. Jídlo se mi myslím dnes povedlo. Oběd jsem už měla ve škole a bylo to překvapivě dobré. Nevím, jestli dnes budu cvičit, možná jenom na břicho, nějak nemám čas.. Zítra píšeme dvě písemky a já to zjistila až dnes.. není nad to mít hodné spolužáky, kteří vám poví, co se dělo, když tam nejste.. Čeština problém není, horší bude chemie a opravná písemka na lipidy.. pořád nechápu, jak můžu mít za 70 % pětku, u nás je možná asi všechno, sakra!
Po škole jsem dala rychlé péct brusinkovo-lněné muffiny a večer se s mamkou pustíme do prvního vánočního cukroví. Letos budeme mít jenom dva druhy, nikdo to totiž nejí :D Tak aby se neřeklo, když přijde návštěva.
Mějte krásný večer a hodně štěstí!

Jídlo & pití:

6:00 - Activia bílá + 2 lžičky marmelády + hrst madlových lupínků
9:30 - 2x toast s Lučinou + 2 pl. kuřecí debrecínky + trochu pomela
12:20 - 2 velké naběračky bramborové polévky, Segedínský guláš + 2 houskové knedlíky
14:00 - 1/3 pomela
16:30 - 300 ml bílého kefíru
19:00 - 2x Libanonský chléb (tmavý) + hummus + baby špenát

- pití: 1,5 l vody, 250 ml zeleného čaje, 200 ml kávy s mlékem, 200 ml džusu

Pohyb:

- nic :(

2 comments:

  1. krásný jídelníček :) a alespoň na bříško si zacvič :) jdu jdu cvičit vnitřní stranu stehen. je na tom bídně.

    ReplyDelete
  2. Závidím ti to pečení cukroví:-)) Já až přijedu na Vánoce domů.. ovšem u nás to taky nikdo moc nejí a stejně vždycky máme tak 10 druhů, nemůžu si pomoct, baví mě to péct:-D

    ReplyDelete