8 December 2012

Hummus


Ingredience:

hrnek vařené cizrny
cca 100 ml vývaru
2 lžíce Tahini (sezamová pasta)
strožek česneku
cca lžíce olivového oleje
pár kapek citronu
sůl, pepř

+ mixér

-  všechny ingredience dáme do nádoby, mixujeme až nám vznikne hladká pasta. V případě můžeme dochutit :)
- vývar můžete vyměnit za vodu a přidat více koření, místo Tahini lze použít arašídové máslo

9 comments:

  1. vypadá to zajímavě, to bych mohla zkusit

    ReplyDelete
  2. máš pravdu, to kakao večer je fakt divný :D ale měla jsem na něj chuť, no :) neměla jsem kakao ani nepamatuju a když už ho máme po dlouhé době doma ... není to ale slazené Granko, prostě obyč kakao.
    děkuju ti za komentář :)
    p.s. tušíš, kdo jsem? nechtěla jsem to nikomu říkat, páč jsem na blogu stěhovavá až hrůza, samotnou by mě to štvalo, kdyby se mi bloggerky stěhovaly třikrát do roka .. .D

    ReplyDelete
  3. sakra, myslela jsem si to, že mě prozradí design a ty moje malá písmenka na začátku věty :D ale jinak jsem úplně anonymní /žádné fotky, anonymní nickname/ a kdo mě nezná z blogu mě ani nepozná. musela jsem tenhle blog založit, prostě jen a pouze o hubnutí a myslím, že mi to skvěle prospívá. už léta mně hubnutí takhle nešlo. hlavně co se cvičení týče. i když mi váha dolů nejde, jsem na sebe za toto fakt pyšná! moje slabá vůle prohrává nad motivací. konečně!

    ReplyDelete
  4. je to opravdu dlouho, co se z blogu takhle známe a ještě jsme se jedna druhé neztratily :) a snad ani neztratíme - myslím, že tady budeme obě působit ještě dlouho :D jinak neznám nikoho, kdo by tady ještě byl z těch dávných dob, kdy jsme ještě byly na blog.cz. v kontaktu jsem jen s Terry, jestli si pamatuješ (skinny-terry.blog.cz - už neexistuje). s tou se tak jednou do roka i vidím.
    a co ty, máš takhle ještě někoho, kdo to s tebou na blogu táhne celá léta?

    ReplyDelete
  5. jj, Cler, tu jsem si ani neuvědomila, páč jí mám na fb v přátelích tak mi už ani nepřišla moc jako z blogu :D musím upřímně říci, že Cler mi je líto, páč ta než odjela do té Anglie, tak makala a zhubla fakt hodně! o tom bysme si mohly nechat zdát. a po roce v Anglii .. asi 20 kilo nahoře ... :( je to strašná škoda a bude se jí to dávat pěkně těžko dolů. ale vím, že jednoho dne to zase zvládne a všem nám to ještě natře! jen jí musí něco zase hodně nakopnout!
    Terry je zaneprázdněná až hrůza, ani nepíše :D dostala se na vejšku kam nechtěla a tak jí to nebaví, mimo to pracuje v Deichmanu když má čas a jinak ani nevím .. vůbec o sobě nedává vědět a je to škoda.

    ReplyDelete
  6. Ešte som o nich nepočula ani nechutnala, no určite vyskúšam obe! :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  7. Och joj, pořád hledám odvahu ... možná ji už pomalu nacházím :D

    ReplyDelete
  8. šikulo ! :) Moc jsem se na ten recept těšila a dočkala jsem se :)

    ReplyDelete