11 January 2013

11.1.2013

Ahoj!
Hurááá, pátek! Týden se táhl jako smrad. Bohužel mi učení nedá pokoj ani o víkendu. Týden plný testů se blíží a já chci udělat pro dobrou známku co nejvíc. Učit se mi nechce, ale vím, že musím.. chci si vytáhnout ještě nějaké známky a zadarmo to nebude.
Byly jste dnes volit? Já půjdu až zítra, ale pořád nemám jasno koho.. podle mě se na hrad nehodí ani jeden z kandidátů. Pořád si ale trvám na svém.. že se odstěhuji a bude klid :D
O víkendu si určitě najdu čas na cvičení. Už jsem tři dny nic nedělala a chybí mi to. Tak se těším :) Na jednu stranu jsem nadšená ze sněhu, které venku celý den poletuje (miluju zimu a sníh ) ale těším se, až bude teplo a budu moci jezdit na kole a in-line bruslích :) Letos se chci naučit běhat (bez toho, abych se po dvou kilometrech udusila), tak jsem na sebe vážně zvědavá.
Také opět začnu přidávat jídelníčky, teď jsem měla krizi a s tím bylo i víc jídla. Musím brzdit a začít se zase pořádně snažit. Vím, že na to mám!!
Užijte si páteční večer a krásný víkend


3 comments:

  1. Já kdybych byla v čr tak asi půjdu, ale vážně bych nevěděla koho, jsem na ty volby hrozně zvědavá jak to všecko dopadne! Já jsem teď na cvičení taky docela kašlala, ale o víkendu to obě napravíme :))) Joo běhat se nikdy nenaučím a ani nechce, není to prostě nic pro mě haha :D Aspoň Tobě popřeju Good Luck :))))Krásný víkend :)))

    ReplyDelete
  2. Já prvně četla, že ti účetní nedá pokoj. :D
    Jinak vidím, že máme stejný cíl, naučit se běhat. :)) Tak snad to půjde. ;)

    ReplyDelete
  3. Všude je něco, nevím, jestli by pomohlo odstěhování :D Já mám běh za sebou, 3 měsíce loni, ale nebaví mě to, je sice fakt, že se mi zlepšila kondička, ale tu si pěstuju i s Jill :)

    ReplyDelete