23 January 2013

23.1.2013

Ahoj holky moje!
Zase na blog kašlu, promiňte. Nemám o čem psát, nějaký nápad? Co byste tu rády měli, o čem mám psát víc článků, nebo nějaká nová rubrika? :) sem s návrhy :)
Žiju hlavně školou.. dokonce mám průměr ještě lepší, za což jsem ráda :) Nakonec to bude 2,3.. já vím, já vím. Není se čím chlubit! Víte co je dobrý smutný? Jsem třetí nejlepší ve třídě :D Tady je důkaz, jak je naše třída kvalitní..
Dnes jsem běhala po zubařích.. mají pěkné plány, zrovna v době maturity.. Jsem naštvaná! Jediný o co mi teď jde, abych se dostala k maturitě a oni plánují další operaci.. já nemůžu chybět! a nebo můžu.. ale musím nosit domů úplně jiné známky, nejlépe jedničky a dvojky.. a to bude s mojí leností těžký úkol - přitom na to mám, sama jsem se o tom minulý týden přesvědčila. Dost o škole!
Jak se máte vy? :))


Co se týče jídelníčku, není to růžový. Ráno jsem měla čas, tak jsem zkusila domácí jáhlovou kaši. Jáhly mám moc ráda a snídaně byla výtečná, skvělý start do né moc pěkného dne. :)
Ve cvičení pokračuji..

Jídlo & pití:

6:00 - jáhlová kaše s vanilkou a  mandlemi
10:00 - 2x toast s tvarohem, sýr + mandarinka
13:00 - kuřecí s broskví + tarhoňa (ŠJ)
15:00 - banán + 2 kostičky hořké čokolády + pufovaný chlebíček
19:00 - domácí cibulový chléb s cottage sýrem + salát (okurka, rajče)

-pití: 2 l vody, 250 ml zeleného čaje, 200 ml kávy s mlékem

Pohyb:

- 30 minut posilko a cardio

7 comments:

  1. Já si dnes dala krupicovou kaši, mňam! :P
    Jinak myslím, že škola je teď pro tebe přednější než blog, takže se snaž a bojuj! :)) Vzpomínám si na sebe a na nedostatek času na cokoliv jiného, když byly přípravy k maturitě v plném proudu.
    Mimo to se mám skvěle, dnes jsem se dozvěděla, že jsem udělala poslední 2 zápočty, takže mám teď 18 dní volno, než mi začne letní semestr, jupí! :D
    Měj se krásně! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dovolila jsem si tě zahrnout do svého článku a přidat odkaz na tvé stránky, tak doufám, že ti to nevadí. :)) Jen, abys věděla. :))

      http://fitkriss.blogspot.cz/2013/01/r-koouky.html

      Delete
  2. Ta školská lenost je děsná, co? člověk nastoupí ročník a říká si: "letos to bude jiné a budu se učit pravidelně" a pak je leden a učíš se těsně před tím než ti bouchne koudel za zadkem :D
    brečet nebudeme - budeme se učit a překonávat lenost :o)
    mimochodem já na to ve čtvrtáku hodila bobek a taky jsem odmaturovala, důležité je nestresovat se :o)

    ReplyDelete
  3. máš skvělý blog :) líbí se mi jaký máš přístup a jak bojuješ :) .. jídelníček máš skvělý :) určitě lepší než já, když jsem dneska snědla Corny a kakaový bebe (ty velký) :D po dlouhé době jsem se takhle s jídlem rozjela :/ .. a líbí se mi tvůj pitný režim :) na ten já nějak v poslední době kašlu :( ještě v prosinci jsem vypila minimálně 2,5l vody a třeba za dnešek mám 1,3l :( ... obdivuju tě! :)

    ReplyDelete
  4. Já jsem si dneska bezvadně zacvičila s Jill! :)

    ReplyDelete
  5. já dneska nic, jsem nemocná :(
    hezký jídelníček :)

    ReplyDelete
  6. dlouho jsem tu nebyla u tebe, jak se máš? jak jde hubnutí?
    já už se do toho FAKT MUSÍM zase pustit naplno, už to začíná být zase příliš. papám jako prasátko, jsem k nezastavení. takže musím zase otočit a zvyknout si na dravou stravu v malých porcích.

    ReplyDelete