8 January 2013

8.1.2013

Nejspíš jste si všimly toho, že poslední dny nejsou mé příspěvky nijak optimistické.. asi vás zklamu, ale dnes to lepší nebude.
Upřímně nevím, kde se ty špatné, až deprimující chvilky během dne berou. Přitom dnešek byl úžasný. Ve škole do půl dvanácté, po škole nákupy (kde jsem zase nic nesehnala, ale nevadí :)).
Při obědě jsem si všimla, že se mi klepou straně ruce. Strachem, stresem? Bojím se maturity - pustí mě tam vůbec, vezmou mě na vysokou - chci jí vůbec studovat a jaký obor, toužím po krásném těle - proč se ale cpu jako medvěd před zimou, volby - ať dopadnou jakkoliv, asi emigruji :D, otec - jdu s ním k soudu.. chce se mi brečet, nemám sílu na nic z toho!
Začínám se hroutit i z maličkostí.. nevím co se se mnou děje, děsím sama sebe!
Tyhle stavy mám pár minut denně, pak zase zmizí a žiji si dál svůj šťastný život. Pak si dám dvě skleničky vína u knížky a zase to na mě všechno padne, shit! Co mám dělat?

jídelníček byl dnes příšerný.. do školy chodil jeden pár, byli spolu od prváku, už jsou na vysoké. Dnes jsem viděla na FB jejich fotky ze společné dovolené. D. je menší, pěkný, hodný a štíhlý kluk.. Š. je pěkná, vysoká, chytrá a silnější.. Nejde o to, že je tlustá! Jenom když jsem ty jejich zamilované fotky viděla, došlo mi, že nikdy nechci vypadat vedle partnera takhle, abych ze vedle něj za sebe musela stydět!!! Po tom, co jsem viděla ty fotky, jsem do sebe nacpala tři sušenky, chleba s máslem a zapila to dalšími dvěma skleničkami vína. To, co jsem se naučila na zítřejší písemky asi v hlavě moc nezůstane..
Vážně nevím, jsem zralá na facku!
Promiňte!

Pěkný večer a hodně štěstí zítra!

5 comments:

  1. hlavně bojuj dál! ono se to zase ustálí :)..už jsi tak daleko, nemá smysl se hroutit..když nedáš maturitu, tak si ji opravíš, když se nedostaneš na jednu výšku, dostaneš se na druhou..jsi skvělá a inspirativní a i když si budeš stěžovat, pořád tě budeme číst (alespoň já - to je útěcha co? :D) :)

    ReplyDelete
  2. Mám to někdy podobně..i když asi ne tak hrozné..Na VŠ už jsem ale děsí mě že ji neudělám..a emigruju nejspíš taky..:D

    ReplyDelete
  3. Přeju hodně sil a posílám úsměvy, ať je líp! :))

    ReplyDelete
  4. Teda, myslím si, že bys měla zjistit, co tě žere a řešit to... Protože takový stavy nejsou asi normální (pokud nemáš před menses - to se může stát všechno :D )
    Hlavu vzhůru, nějak bylo, nějak bude - svět se nezboří a před tebou je spousta krásných dní :o)

    ReplyDelete
  5. Někdy je hůř a někdy líp, na člověka se toho sesype nejvíc, když to nejmíň potřebuje - zákony schválnosti platí až moc dobře :) drž se!

    ReplyDelete