12 April 2013

12.4.2013

Ahóóój! :)
Jóóó, dneska jsem měla štěstí jako prase! Ve středu maturuji z analytické chemie. Ufff, to jsem si přála a vytáhla jsem si to, jupíííjéj. Už je to jenom udělat :D Ale to je taková drobnost, že jo :P
Zatím to vypadá, že půjdu i ke klasické maturitě. Dokonce nemám ani žádnou čtyřku, to považuji za úspěch, tím pádem si ještě zlepším průměr. K čemu mi to teď je?? Ooops, kecám! Ještě nemáme zavřenou matiku a z té propadá celých patnáct lidí ze šestnácti. Takže v tu jednu čtyřku strašně doufám :/ Jinak se se neznám!

Takže následující čtyři dny ležím ve stanovení vápníku, chloridů, laktosy, maltosy a všem co vás napadne v všemožných potravinách. Plus si pro jistotu naučit používaný rovnice, alespoň ty složitý.. Jojo, nudit se nebudu.

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/318206_2148646730974_808303872_n.jpg

Ale udělám si čas na brusle, alespoň v neděli sto pro!  Rosničky hlásí krásně a já potřebuji sport, jsem z maturity na prášky, navíc mám nelogicky přebytek energie. Zítra možná ráno odzimuji kolo, ať počasí přeje :)
Co se týče jídla, držím přiblblou dietu, potřebuji se 15.5. obléci do kostýmku. Teď to moc dobře nejde. Měsíc to vydržím, pak začnu jíst více. Teď jím kolem 5500 kj/den + cvičím. Prostře se to těch kalhot musím vejít!


Vaše plány na víkend? :))
Co je u vás nového?
Nebojte, o víkendu oběhám Vaše blogy.
Snad vymyslím i nějaký článek, ale to neslibuji. 
Mějte se, krásný víkend!

p.s. vyzkoušejte fazolové brownies s kompotovanými švestkami. Je to yummy!

https://pbs.twimg.com/media/BHqFa5fCQAAIjoT.jpg:large

5 comments: