13 May 2013

Krémové těstoviny s řapíkatým celerem, žampiony a tuňákem

Tenhle recept se v záložkách válel už příliš dlouho, musela jsem ho vyzkoušet..
Nemusím psát, že jídlo bylo skvělý  jinak bych recept nepřidávala :P

Na dvě porce:

100 g těstovin
3 velké žampiony
3 jarní cibulky
3 stonky řapíkatého celeru
1/2 hrnu mraženého hrášku
1/2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
100 ml mléka + cca 50 ml vody
lžíce másla nebo olej
sůl, pepř

- na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibulku, přidáme pokrájený celer a na plátky pokrájené, očištěné, žampiony. Podlijeme vodou a necháme asi 7 minut dusit. Dále přidáme hrášek a mléko, vaříme dalších 7 minut. Na konec dejte do pánve tuňáka, který je zbavený vody. Dle chuti přidejte sůl a pepř.
- podávejte s těstovinami


6 comments:

  1. Tak to mohla být fajnová dobrůtka. :))

    ReplyDelete
  2. Udělala jsi mi slušnou chuť! :)

    ReplyDelete
  3. tyyjo, to vypadá úžasně! :)

    ReplyDelete
  4. skvělé :) jednou jsem dostala hodně blbej nápad - jíst tuňáka z konzervy samotnýho - fuuj to bylo slaný :D never again :D

    ReplyDelete