28 May 2013

Summer #2,3

takhle momentálně cvičím :D

Holky, otázka, pracovala jste někdo jako pokojská? Ozvala se mi ženská na inzerát, ať se zítra stavím a hned zítra začnu. Tak buď mě vezme a následně vyhodí, když zjistí, že práci budu dělat na 50 % (kvůli stahům), nebo se nasere že můžu makat až od pondělí a stejně mě nevezme.. :D 
Vím, že práce to není asi nic moc, ale prachy se mi budou hodit. Napsala jsem do více hotelů, pořád mám pocit, že mám počkat na lepší hotel.. Poraďte, prosím :))

Ve čtvrtek si jdu do školy pro maturitní výzo. Prej dostaneme kytku, pfu. Ať si jí strčí za klobouk. 
V pondělí jdu na vyndání stehů, jupíí :) Prý se rána dobře hojí, tak mi termín posunul o dva dny. 
Od září chodím na jazykovku, rozhodla jsem se.
Jak se daří vám? :))
Držte se!  

7 comments:

  1. cvičíš pěkně! :D a být pokojská by mě bavilo:) (ne celoživotně teda)
    jazykovka bude supr!

    ReplyDelete
  2. Práce v hotelu byl vždycky můj sen, tak z tebe bude Krásná pokojská jo? Říkala si, že už ti hodně brigád nevyšlo tak snad už konečně něco! Náhodou, já mám svojí maturitní ještě doma ve váze, usušenou :)) Jak dlouho budeš chodit na jazykovku?

    ReplyDelete
  3. jedno léto jsem dělala pokojskou na hotelu, týden jsem makala, týden volno, takhle celý prázdniny. Občas jsem si pokoje připravila i předem, když bylo volno a měla jsem čas. Když jsem si udělala svoji denní práci to bylo mytí koupelny, vynesení košů, tak jsem pomáhala v kuchyni nebo odnášela snídaně (resp. obědy, večeře), potom když hosti odjížděli, tak byl úklid celého pokoje. Bylo to fajn a vydělala jsem si dobrý peníze, určitě to jsou dobré zkušenosti:)

    ReplyDelete
  4. Jé, tak pokojskou bych klidně šla dělat taky. :)) Líbí se mi na tom, že člověk pracuje sama, není ve styku s lidmi, to by mi vyhovovalo pěkně si někde uklízet. Konečně bych se to pořádně naučila. :D
    Jinak to cvičení je bezva! :D

    ReplyDelete
  5. taky bych klidně šla, co bych dala za nějakou brigádu a vydělané peníze :)

    ReplyDelete
  6. To cvičení :-D A do brigády jdi.. Pak jiná nevyjde a budeš na sebe naštvana:-)

    ReplyDelete
  7. stylová animace :D jako pokojská ne, jen jako servírka :)

    ReplyDelete