7 July 2013

7.7.2013

Ahoj bojovnice! 
Tohle je 333. příspěvek, dneska je den pěkných čísel :)
Prej je sedmička šťastné číslo, tak jsem se rozhodla se vzpamatovat a začít něco dělat. Za celý týden je tohle už třetí článek, snad to nesmažu, jako ty předchozí.
V práci děsná nuda, byla jsem tam i včera, pěkná patnácti hodinovka, tvl, už nikdy!


Začíná mě strašně štvát, že se budu rok flákat na jazykovce! Proč jsem si ten termín přihlášek nemohla ohlídat? Jasně, kdo mohl vědět, že to budou mít jen do konce února, ale stejně.. 
Nemůžu uvěřit, že to říkám, ale škola mi chybí. Potřebuji používat mozek (lol). Potřebuji se něco učit, něco nového.. Asi jsem se už zbláznila, mě chybí škola.. zavřete mě někam :D


Jinak se mám dobře, začala jsem znovu cvičit s Jillian (30 Days Shred), snad mi elán vydrží. Sice jsem vždy spocená, jako bych běžela desítky kilometrů, ale dobrý pocit za to stojí! 
Tak hurá do dalšího týdne, snad bude více veselejší a přestanu se trápit tím, co teď nemůžu změnit.. 


Pěkný večer a hodně štěstí do nového týdne!   

5 comments:

  1. Jsme na tom stejně, taky mi chybí nějaká vyšší mozková aktivita :D A ta snídaně (pokud je to snídaně :D) vypadá nádherně! :)

    ReplyDelete
  2. Abych pravdu řekla, ta škola mi také krapet schází, ale zas tolik teda prozatím ne. :D
    Je super, že ses zase vrhla do cvičení. Ať ti to odhodlání vydrží. :))

    ReplyDelete
  3. 333? to není pěkné číslo, to je půlka satana :D žádný trápení, to do našich životů přeci nepatří ;)

    ReplyDelete
  4. Ahoj bojovnice! :) na práci si nestěžuj, aspoň máš co dělat! a s tou školou to mám asi podobně, o prázdniny se nejspíš ukoušu:D
    30 Days Shred funguje jak?:) a užij si den!

    ReplyDelete
  5. Ahoj :) Dneska jsem objevila tvůj blog (vypujčila jsem si fotku karobu promiň :D ) a moc se mi líbí :P Já jsem ještě na gymplu, vubec netuším co potom budu dělat, každopádně s jazyky jsme na tom velice bídně takže by mi nějaká jazykovka ani neuškodila :D Ta poslední fotka je úplně úžasná, hraje všemi barvami, ty chutě, mňam :))

    ReplyDelete