12 August 2012

Express yourself

Každý něco chce, ale chceš to natolik, že uděláš vše potřebné, abys to získal? Všechno něco stojí – čas, energii, peníze, život. Můžeš dostat, co chceš, pokud jsi ochotný za to zaplatit. Moudrost nepřichází lacino; sílu si musíš zasloužit; i vnitřní mír má svou cenu.
- řekl Dan Millman v jedné ze svých knih.

Dnes je poslední den Olympiády. Nejspíš se mi to nechce přiznat, ale nebylo to ono. Nebýt atletiky a skoků do vody na konci, nedalo se na to koukat. Nejspíš mě na tom všem zklamalo televizní podání – hlavně v české verzi.  Britové to zorganizovala skvěle, sportovci opět získali můj respekt.. ale televizi se to podařilo téměř zničit, škoda!
Ráno jsem si stoupla téměř po třech týdnech na váhu – po nic nedělání a vychutnávání si kalorického jídla. Váha ukázala těžkou realitu, to, o co jsem se snažila téměř celý červenec je pryč. Zjistila jsem to už i u cvičení, dělá mi problém i jednoduché cvičení od Jill, které jsem před měsícem zvládla s přehledem.
Nechci už říkat, že to bude lepší, že na tom zapracuji, to nikam nevede. Uvidím sama, jaká budou čísla na váze a metru 3. září. Do té doby mi nezbývá než doufat, že se seberu a bude to dobrý.
Zítra jdu k zubaři, držte mi palce.. :))
Musím se omluvit, že k vám vůbec nechodím. Během týdne to napravím a oběhnu všechny, abych zjistila, co je u vás nového :)
Krásnou neděli


P.S. Dnes jsou už již zmiňované Perseidy – jde o meteorický roj, které mají radiant v souhvězdí Perseus. Tato nádhera s objevuje každý rok kolem 12. srpna a letos vrcholí právě tento den. Jsou možnosti, kdy můžete zahlédnout meteor i každou minutu. U nás největší aktivita bude od 23:00 – 4:30. Budete pozorovat nebe? :) 

1 comment:

  1. Pozorovat nebudu, jsem už teď jaksi utahaná, takže jdu zalehnout!

    ReplyDelete