13 November 2012

Byla jednou jedna..

.. nic nebylo :D jen nevím o čem bych měla psát.
Od pondělí jsme na týdenní praxi v mikrobiologickém ústavu se zaměřením na řasy. Je to největší ústav v ČR s tímto zaměřením. Dokonce tam zkoumali možnost, že by astronauti měli řasu jako potravu, protože jedna obsahuje až 50 % bílkovin a nemuseli by do kosmu tahat tuny jídla. Ale moc jim to nechutnalo :D To mě zaujalo, jinak tomu vůbec nerozumím :D Mikračka je pro mě zlo, ale až po fyzice, haha.
Zaujalo mě, že více než polovina zaměstnanců jsou cizinci. Všechno a všichni se tam baví hlavně anglicky a mě se to strašně líbí.. je vidět, že jim záleží na to, aby člověk něco uměl, ne odkud je..
Za týden jdu na operaci, nedochází mi to! Je to dobře, protože když na to vzpomenu, je mi špatně a popadá mě záchvat paniky, bojím se!!
Moje záchvatové přejídání je zpět, shit! Na praxi nechodíme na oběd a není ani čas jíst nějaké svačiny. A já večer sním doma vše, co najdu. Denně jsme tam s nimi od sedmi až do pěti a vracím se domů kolem sedmé večer. Dnes nás pustili dřív, mají školení pro nové zaměstnance a zájemce.
Jak se máte vy? :))
♡ 

2 comments:

  1. Páni, co to studuješ??? A co ti budou operovat?jestli jsi to zmiňovala už 100x tak se omlouvám :D

    ReplyDelete
  2. mikrobiologický ústav.. hmm :) to musí být zajímavý

    ReplyDelete