25 November 2012

No idea..

Brý odpoledne, jak se máte? :) 
Začínám mít krizi, žádný střední věk :D Jsem protivná, naštvaná, unavená, bez nálady a hlavně strašně hladová!!!! Už nechci pít smmothie.
Jsem na chatě, myslela jsem si, že budu většinu času venku. Nic mě nebaví.
Fakt potřebuju jídlo, ničí mě to.
Omlouvám se!!

Mám pro vás 'recept' na jeden ze smoothie, který mám nyní nejčastěji. Zítra přidám slibovanou hráškovou polévku a ještě jedno překvapení. Asi z toho nebudete tak nadšení jako já, asi je vidět, že mě chemie ve škole opravdu nakazila :D Ale ten obrázek se mi moc líbí.. Nebojte, má to sice spojitost s chemii, ale hlavně i s složením jídla ;)
Pěkný zbytek neděle a hodně štěstí v novém týdnu! 

Banánový smoothie s kiwi

1 banán
1 kiwi
dávka proteinu (já mám Shake4 FitaSlim)
400 ml odtučněného mléka (nebo 200 ml mléka a 200 ml vody, nebo 200 ml vody a kelímek bílého jogurtu)
lze dosladit medem či stévii (záleží, jak je kiwi dozrálé)

- toto množství mám na 2x - ráno k snídani a na večeři. Nějak mi ta tekutá strava už nejede :D Přitom mám smoothie moc ráda..
- co se týče variace ovoce, je dobré i mango a banán :) vlastně, všechny smoothie jsou dobré, ať jsou ovocné nebo zeleninové, nemyslíte? :)

Hmm, příští týden byl si mohla udělat nějaký zeleninový (zelený), ať mám změnu.

4 comments:

  1. tak pozitivní na tom je, že budeš úžasně zdravá, když přijímáš takové obrovské množství vitamínů :) tebe nějaká chřipka v zimě jen tak neskolí.

    ReplyDelete
  2. Já nemám v držení diet žádnou disciplínu, ale rozhodně bych ráda banánový smoothie ochutnala...mám ráda zdravý mlsání ;-). Tak se drž!
    Vivi

    ReplyDelete
  3. to se ti nedivim že už toho máš po krk :-D...já sem po moudráku měla furt hlad, dokud sem si neudělala bramborovou kaši...do tý doby mě prostě nic nezasytilo...a na chemickej obrázek se těšim :-D

    ReplyDelete
  4. Banány jsou mojí závislostí, ale z kiwi se osypu :D

    ReplyDelete