23 December 2012

23.12.2012

Ahoj holky, jak se máte?
Už nikdy nejdu nakupovat den před Štědrým dnem :D.. děsný zážitek.
Na chatě je trochu sněhu, kdyby ale tak děsně nepršelo, bylo by to lepší. Divím se, že sníh přes ty litry děsně drží. Ať žije vánoční atmosféra.. Pořád mi nepřijde, že budou zítra Vánoce, vám jo? :)
Když jsem přijela na chatu, tak se mamky přítel zeptal, jestli jsem nezhubla :)) Váhově nevím, ale na oblečení to vidím. Ááá, mám radost!
Mějte krásnou neděli a užijte si zítřejší den!

EDIT (19:30): 
Jestli se nestane zázrak, tak budou letošní Vánoce nejvíc na pí**! Na chatě nám vyhořely pojistky,  fungují jenom zásuvky, žádné světlo, rodina odmítá zítra přijet a pomoci to opravit, mamka s manželem jsou opilí a nadávají tu úplně na všechny!
Pomoc!! :(

Jídlo & pití:

6:00 - Activia jahodová + brusinky + mandlové plátky + sezam + slunečnicová semínka
11:00 - banán
13:00 - 1/2 smaženého sýra + brambor
15:30 - čokoládový  tvaroh + mandarinka
18:00- pečená brambora s hermelínem figura a šunkou + zelenina

- pití: 2 l vody, 250 ml černého čaje s medem a citronem, 250 ml kávy s mlékem

Pohyb:

- posilko na břicho


5 comments:

  1. to je skvělej obrázek :D ukládám!

    ReplyDelete
  2. tenhle obrázek miluju! Vážně to byla katastrofa? Lidi hrozně šílí, já si ale pamatuju, že jsem byla tankhle den před Štědrým dnem s mamkou nakupovat a nikde nikdo nebyl, tak to byla taková pohodička :D Určitě si zhubla, když to chlapi říkaj, tak to už musí být pravda!

    ReplyDelete
  3. My jsme byli nakupovat s rodiči tedy už včera, ale tolik lidí jsem pohromadě snad ještě nikdy neviděla, to byl děs. Také mi nepřijde že už jsou Vánoce, hrozně rychle to utíká :)). Jídelníček máš moc hezký.
    Já teprve začínám, ale pokud bys měla zájem, budu moc ráda když ke mě koukneš :)

    ReplyDelete
  4. Jeeejda, tak snad nakonec všechno dobře dopadlo :( ono se to nejvíc posejří, když je to nejméně zapotřebí, klasika...

    ReplyDelete