30 December 2012

30.12.2012

Pomalu se nám ten rok krátí, také máte pocit, že to neuvěřitelně uteklo? Přijde mi to nedávno, kdy jsem se válela prvního ledna v posteli s nadějí, že tenhle rok bude lepší než ty ostatní.. nebyl. Nevím proč si všichni myslíme, že když je první den v roce, tak všechno bude od teď jiné, lepší, úžasnější, novější, zdravější, štíhlejší?? Asi je to ta tradice, kdy si musíme dáváme předsevzetí a jsme plni elánu je splnit. Ale už dopoledne děláte to, s čím jste okamžitě chtěli skoncovat..
Je fakt, že si také dávám předsevzetí a je taky fakt, že se mi je nedaří plnit :D Letos to nic nového nebude, všechna přání jsou v 101 goals :))
Co vy, dáváte si novoroční předsevzetí, velká, nebo jenom symbolicky? :)

Jídlo & pití:

8:30 - Fitness lupínky s mlékem + banán
12:00 - kuřecí roláda plněná mandarinkou + bramborová kaše


15:00 - 1/2 červené papriky + 1/4 okurky + 1/2 kelímku cottage 
16:00 - nápoj Shake 4 Fit&Slim
18:00 - 2x pečený toast s bylinkovým tvarohem + 2 pl. kuřecí šunky + 2 pl. sýra

- pití: 2 l vody, 300 ml ovocného čaje, 250 ml zeleného čaje

Pohyb:

- 10 minut švihadlo

5 comments:

  1. předsevzetí si dávám už asi deset let to samé :) tentokrát jsem si spíše sepsala cíle /což je vlastně to samé :D / a plány, věci, které chci zkusit, dělat atd. jediné, co nechci, je nudit se. a jelikož jsem sama, tak se mé aktivity omezily na minimum, takže proto vymýšlím, co se sebou a dělám si seznam. a už se na to těším :) neberu ty cíle jako nějaké nutné zlo, ale jako potěšení. předsevzetí by neměly být nějakým nevyhnutelným zlem, ale pozitivní vizí něčeho nového, co sami chceme!

    ReplyDelete
  2. předsevzetí si dávám - že nebudu jíst čokoládu, a tradičně ho porušuju prvního ledna po snídani:DD

    ReplyDelete
  3. Tak ve mě vždycky ta naděje žije, že každej rok bude lepší a lepší, vlastně pro mě tenhle rok byl super!Stejně tak si dám i předsevzetí :D Oběd vypadá moc krásně :))

    ReplyDelete
  4. Jsem zpět, ale rodina je na práznidnách, takže jsem tu sama. Silvestr pravděpodobně s holkama s vedeljšího města v jednom klubu, problém jsou ty šaty a lístek, kterej jsem si uplně zapomněla koupit, takže kdo ví :D Co ty?

    ReplyDelete
  5. Snad se mi je letos podaří splnit, důležité je si dávat splnitelné cíle :)

    ReplyDelete