29 January 2013

29.1.2013

Ahoj zlata moje!
Pouze rychlo článek :) opět nic nestíhám. Navíc bouřím jako sopka před výbuchem! Nejen, že jsme ve čtvrtek ve škole (asi jako jediný ve městě) do čtyř, ale ještě si ten pí*us (pardon!) na fyzikálu vymyslel, že nás bude VŠECHNY zkoušet z maturitních otázek, ála maturita.. Přitom to bylo v plánu až po prázdninách. Prý se ale nemůže dočkat, jak to umíme, tak už začneme tento týden, v den vysvědčení. Nevím kdy a jak si narvu VŠE, co je v těch 25 otázkách do hlavy.. panika, vztek a zmatek!
Jogurt se povedl :) alespoň jedna pozitivní zpráva.. sice jenom 440 g, ale to bude tím, že jsem na litr dala jen jeden jogurt, asi? Příště zkusím dát dva. Až bude víc času, přidám návod :)
Jdu psát protokol, učit se na zítřejší písemky a brečet modlit se nad otázkami z fyzikální chemie, holky, pomoc!
Mějte se a držte se!

dnes stojí jídelníček za velký kulový.. 
a na cvičení zase není čas, už chci prázdniny!

Promiň Jillian, ale tady vede Bob!

5 comments:

  1. ajaj, to je blbý :/ nám taky dělaj takovýhle naschvály :/

    ReplyDelete
  2. Držím pěsti, ať to zvládneš! :*
    Nám podobné věci naštěstí před maturitou nedělali, ale člověk si nevybere. A na návod na jogurt se moc těším. :))

    ReplyDelete
  3. Jej, co studuješ, že maturuješ z takového (pro mě) šíleného předmětu?
    Snad to nebude nakonec tak černé, před maturou jsem se při svaťáku střdavě smála a brečela, že jsem si připadal jako magor, ale za boha jsem nemohla pochopit, jak to mám do té hlavy nasoukat. Nakonec nechápu jak se to povedlo, ale ono to tam vlezlo :D
    Přeji hodně štěstí a méně stresu! Občas je lepší koukat na věci s větším nadhledem, jinak by jsme se z toho musely zbláznit..

    ReplyDelete
  4. Moc hezký blog !:) Určitě sem zase zavítám !!! Ať se ti daří a ať to všechno zvládneš, moc dobře si pamatuji to zoufalství :D

    ReplyDelete