22 May 2013

Prázdniny

Ahoj!
Pomaturitní šílenství skončilo, je na čase se vrátit do reality.
Děkuji za gratulace a podporu
Ptaly jste se, co dál? Od září jazykovka, cíl? Alespoň FCE zkoušku!
Tři ze tří brigád opět nevyšly. Budu doufat, že ještě něco najdu.
Včera jsem byla na řezání pihy na zádech, nemůžu se ani pořádně hýbat, nudáá.
V půlce června jdu na druhou operaci, už na čepy. Snad to dopadne dobře a nebudu mimo déle než víkend.
Včera jsem v sekáči viděla parádní džínový kraťasy za 59,- sice o velikost menší, ale zítra pro ně jdu a v červenci se do nich narvu! Prostě jo!


Jak si můžete čtyři roky o někom myslet, že je kok*t světa a pak se přistihnete, jak přemýšlíte jaký je v posteli. Sakra :D
O prázdninách se čeká domácí autoškola. Přiznávám, tři čtvrtě roku jsem v autě neseděla. Od té doby, co mi to osmkrát cestou domů chcíplo jsem do toho nesedla. Pořád jsem se vymlouvala na to, že je hnusně, že ta plechovka nemá posilovač, že mám papíry doma, že mám blbý boty.. ani nevíte kolik najdete výmluv, když chcete :( Ale je to škoda a je na čase zase začít jezdit, vždyť mě to tak v autoškole bavilo..

Začnu zase psát jídelníčky, jakmile mi vyndají stehy, začnu zase cvičit, denně budu chodit na in-line brusle nebo na kolo (ještě jeď mě bolí zadek ze sobotní 50 kilometrový projížďky :D)
Jdeme na to, užívat si léta, volna a začít na sobě makat, ať si konečně splním sen - být v září štíhlejší než na konci roku :D
Mějte se, holky moje!
Držte se a nevzdávejte se

dnešní oběd - kuřecí maso s kokosovým krémem a arašídovým máslem

5 comments:

  1. Operace dopadne dobře, uvidíš! Autoškolu zrovna navštěvuju, no a vůbec se v autě necítím bezpečně, závidím, že už ji máš za sebou :) Přes léto se hubne skvěle - spoustu zeleniny, ovoce, není moc chuť na těžká mastná jídla, myslím, že to je ideální období :)) A mimochodem, krásný oběd, asi se inspiruju! :)

    ReplyDelete
  2. S tím ježděním bych také měla máknout. :/
    Jinak do těch kraťásků se určitě dostaneš. :))
    Líbí se mi tvé odhodlání. Také v létě vidím šanci, jak na sobě ještě více zamakat. Chci v září ve škole oslnit. :D Škoda, že loňské prázdniny jsme promarnila a vůbec necvičila, mohla jsem teď být jinde.
    Na jídelníčky už se moc těším! :))

    ReplyDelete
  3. Jazykovka? Really? Já toho že jsem šla na jazykovku těžce lituju, ale to záleží na jazykovce, já třeba z tou svojí ztěží udělala PET :D Náhodou docela dobrej nápad, menší kraťasy můžou být super motivací, pak si jen najednou zkusíš a zjistíš že ti padnou :P Taky bych si pořádně potřebovala procvičit řízení, udělala jsem největší chybu, že jsem hned nezačala řídit a teď už o tom nemám ani páru :D Věřím, že to zmákneš :)))

    ReplyDelete
  4. kokosový krém, recept prosím! :) jo já měla včera jízdy na motorce a totální katastrofa, až mi ruply nervy a rozbrečela jsem se přitom :D a na jakej jazyk seš zaměřená konkrétně? angličtina? tu mám moc ráda :)

    ReplyDelete
  5. Ještě jednou gratuluju :-PP

    ReplyDelete