18 June 2013

Summer #23

Ahoj bojovnice!

to sedí.. :/


Jelikož opět nemám rozmýšlivou náladu, vezmu to v bodech :)

- o víkendu nejvíc akce na chatě.. dva dny nonstop – nový rekord! Ale ještě teď dospávám deficit.
- dostala jsem druhou výplatu – jupííí
- umírám vedrem – 36°C – chci sníh :D
- zítra jdu na operaci – prosím, ať to dobře dopadne, pokud ano, v pátek půjdu ještě na jednu.
- mám dole dvě kila, ani nevím jak..
- samoopalovák funguje – už nemám nohy jako vápenka
- zato xicht vypadá jako rajče..

Jak se máte vy? :)
Zítra se ozvu, jak to dopadlo, snad se zase na sále nebudu klepat jako ratlík a mít v hlavě myšlenku, že jsem si to rozmyslela :D Tohle už zvládnu! Prostě jo!
Mějte se!

p.s. dnešní jídlo moc nebylo – ráno sice parádní ovesná kaše s arašídovým máslem, datlemi a mandlemi, ale k obědu pečivo a k večeři kdo ví co.. Šéf dnes nevařil, prej moc vedro (má pravdu ten kluk). Ale docela to bodlo, nemám hlad a musím si zvykat. Teď zase nebudu jíst tak týden – do sundání stehů (s těmi fakt jíst nejde) - oh, budou těžké časy.. 

3 comments:

  1. Tak držím pěsti s operací! :))
    Když jsou taková vedra, také vůbec nemám hlad. Ovšem teď k večeru to na mě nějak přišlo a mám pocit, že sežeru celou lednici. :D

    ReplyDelete
  2. jak sis dělala tu kaši s arašídovým máslem? mě se asi nějak nepovedla, nebyla dobrá :/ pokuď se v práci nezastavíš tak je jasný kam ty dvě kila zmizely ;)

    ReplyDelete
  3. jaký? a příchuť? to víš, jsem zvědavej člověk :) to ti ta obyč ovesná kaše (z receptu podle tebeú takhle chutná? já bych vločky bez mlíka nemohla pozřít :D ale děkuju za inspiraci, zkusím :) na jaký množství vloček dáváš kolik arašídka, aby to bylo cejtit? :)

    ReplyDelete