13 August 2013

13.8.2013

Ahoj bojovnice!
Nezapomněla jsem na Vás, nebojte se :) 
Akorát se ztrácím v denním stereotypu. Už zase nevím, jaký je den.
Pomalu se blíží konec prázdnin, fakt nechci prudit!, začíná mi docházet, že v práci budu už jen necelé tři týdny, tak se snažím vydělat posledních pár drobáků, které uschovávám do mého žlutého a vypaseného  prasátka. Tlusté už bylo, hodíme se k sobě :D
Jediná výhoda toho, že bude školní rok je, že opět budu pravidelně přispívat na blog. Teď mám od všeho volno..


 Navíc, poslední dobou jsem úplně mimo. Počítač jsem zapnula naposledy, když jsem psala poslední článek, tak nevím kdy :D, z práce upadnu rovnou do pohodlného křesla, kde mi dělají společnost desítky knih, stává se ze mě knihomol, horší už to být nemůže.. 
Chodím spát téměř s depresí, že jsem promarnila další den. Opět mi můj život přijde jako jedna velká nuda. Ale ráno se zase objeví úsměv na rtech a doufám, že další den bude lepší.. bude?
Včera, dneska jsem ponocovala, čekala jsem, že se pokochám nebem, plném padajících hvězd, ve tři jsem to zabalila, bylo zataženo! :( Měl někdo z vás větší štěstí? :)

A jak se vůbec máte? :)

Nic není nemožné, překážky existují pouze ve vaší hlavě!
... tohle si stále říkám, strašně chci něco uskutečnit, ale místo abych to udělala, začnu nad tím strašně přemýšlet, a pak dojdu k závěru, že je to stejně blbost a nemá to cenu, nebo že to stejně nezvládnu... co s tím? 

A aby tenhle článek byl dostatečně pesimistický, ještě pro vás mám jednu otázku.. kdy člověk dojde do stádia, že potřebuje pomoc psychologa/psychiatra? (kdo mi k tomu vysvětlí, jaký je mezi tím rozdíl, mám bod navíc :)) 
Nebo jsou tyhle prázdniny jen špatný sen, přelud, který zmizí? Je to jen špatné období, nebo už mám vážně problém a měla bych ho řešit? 

Už dlouho jsem si neprocházela můj seznam 101/1001. Mám další splněný bod - vylézt na strom - ať žije návrat do dětských let :) 

Holky moje, mějte se krásně, držte se a užívejte letních dni!

Zase někdy..

3 comments:

  1. co já bych za brigádu dala :) buď ráda, pak se ti ty peníze hoděj :) myslíš rozdíl mezi psychologem a psychiatrem? psycholog jen povídá, ale psychiatr může předepisovat i léky :)

    ReplyDelete
  2. mluvíš mi z duše, pořád si říkám, že se brzdím sama, že to mám v hlavě, ale nějak ne a ne s tím něco udělat ... no psycholog je podle mě spíš taková konzultace a hledání řešení, psychiatr je pro hardcore případy, kdy ti napíše nějaký léky .. tak snad bude líp ;)

    ReplyDelete
  3. Věřím tomu, že máš jen blbé období a vše bude brzy lepší! :))
    Na hvězdičky jsem zapomněla, takže jsem viděla stejný prd jako ty. :/

    ReplyDelete